På Nørbæk Efterskole, som ligger mellem Viborg, Randers og Hobro i Midtjylland, kan du vælge sporet mad.
I sporet mad går vi all in på at udforske madlavningens fede verden! Her får du masser af praktisk erfaring i køkkenet, hvor du lærer at bruge alt fra skarpe knive til seje køkkenmaskiner – og selvfølgelig at trylle råvarer om til noget, der smager fantastisk.
I sporet mad på vores efterskole er du er med til at bestemme menuerne, og vi kaster os ud i alt fra saftige burgere og hjemmebagte gærbrød til farverige salater, vilde pastaretter og snaskede kager. Vi prøver kræfter med både klassiske retter og nye trends – måske Insta-food, mormormad eller den perfekte brunch?
I mad handler det om at blive mere selvsikker i køkkenet og lære at tænke kreativt, mens vi samarbejder og inspirerer hinanden. Og selvfølgelig rydder vi også op bagefter – det hører med, når man er en ægte madnørd!
Hvis du vælger mad på Nørbæk Efterskole, kan du prøve kræfter med:
Går du og overvejer at blive elev på Nørbæk Efterskole? Book et besøg eller kom til et af vores åbent-hus arrangementer. Du finder os i Fårup ved Randers.
Alle kan være med! Uanset om du aldrig har rørt en pande før, eller du allerede elsker at lave mad, tilpasser vi undervisningen, så du kan udvikle dig i dit eget tempo.
Ved at acceptere giver du dit samtykke til, at vi kan indsamle og behandle oplysninger om din browsingadfærd.